ВЧИМОСЯ, НАВЧАЮЧИ ДІТЕЙ

Автор | 8 Березня, 2024

28 лютого 2024 року  відбувся семінар-практикум, учасниками якого стали вихователі   закладів  дошкільної освіти.  У ході заходу педагоги  опановували розвивальну технологію «Квадрат Воскобовича», яку успішно використовують у роботі з дітьми  вихователі  ЗДО №4  «Сонечко».

          Під час теоретичної частини  учасники активностей  дізналися, як «розумний квадрат»        перетворюється  в різні предмети і  «повідомляє» дітям про різні геометричні властивості фігур, як за допомогою цього чарівного квадрата, діти вчаться слухати і запам’ятовувати інструкцію, пояснювати свої дії, ставити запитання.

          Консультант КУ «ЦПРПП» Жанна Перуцька   розповіла про В’ячеслава Воскобовича, автора даної технології, презентувала  його   посібник та  матеріали для роботи.

          Разом з Василишиною Любов’ю Василівною (вихователь-методист ЗДО №4) учасники заходу  поринули у цікаву подорож, створюючи  персонажі запропонованої казкової історії за допомогою «Квадрата-трансформера».

          Проведений семінар-практикум став для вихователів унікальною можливістю не лише розширити свої знання та навички, але й зануритися у світ творчості та розвитку, де кожен предмет може стати ключем до навчання та розвитку маленьких учнів.