ВІТАЄМО АКТИВНИХ УЧАСНИКІВ ПРОЄКТУ «УЧИТЕЛЬ МОЖЕ!»

Автор | 29 Лютого, 2024

Фізична культура є одним із найбільш  цінних надбань людства. Завдяки фізкультурі людина може розвивати свої як фізичні, так і духовні якості.

Учитель фізичної культури – це педагогічний працівник високої культури, великої душі і доброго серця, провідник ідей державотворення, який має спеціальну підготовку і професійно здійснює освітній процес в закладах загальної середньої освіти, спрямований на формування у дітей і молоді фізичного та морального здоров’я, підготовку до ведення активного способу життя.

Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України разом з Філіями з 09 жовтня 2023 року запровадив всеукраїнський проєкт «УЧИТЕЛЬ МОЖЕ», ідеєю якого є показати, що вчителі фізичної культури – супер герої для дітей.

За активну участь у всеукраїнському проєкті «УЧИТЕЛЬ МОЖЕ» за високий професіоналізм, пропаганду здорового способу життя,  популяризацію та розвиток учнівського спорту у Хмельницькій області Комітет з фізичного виховання та спорту Хмельницького обласного відділення (філії) оголосив подяки вчителям фізичної культури: Богдану АНТОНЮКУ, Юрію БАРЧУКУ, вчителям фізичної культури Славутського ліцею Славутської міської ради; Крістіні ВАКУЛЬЧУК, вчителю фізичної культури Славутської гімназії № 6 Славутської міської ради; Миколі ГОЛУБУ, Вадиму ДЕНИСЮКУ, вчителям фізичної культури Славутської гімназії № 5 Славутської міської ради; Ігорю РУБІНУ, Ірині ЄРМОЛЕНКО, вчителям фізичної культури Славутської гімназії «Успіх» Славутської міської ради та Людмилі КОСІК, вчителю фізичної культури Славутської гімназії № 4 Славутської міської ради.