ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОВОРКІНГ- СТУДІЇ«БУДЬ У РЕСУРСІ»

Автор | 14 Квітня, 2023

З  03.04 по 07.04 2023 року з ініціативи Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Славутської міської ради пройшов цикл перших тренінгових занять за темою «Time management. Життєві стратегії проєктування через організацію робочого простору» для педагогів  Славутської міської ТГ.

            Теоретичні основи тайм менеджменту висвітлила Тетяна Нечипорук, психолог КУ «ЦПРПП», яка презентувала сучасні інструменти управління часом   для досягнення  професійних та особистісних успіхів. Під час практичної частини психолог провела діагностику   індивідуальних  компетентностей педагогів, запропонувавши пройти тестування  на визначення ефективності планування. Також  учасники тренінгу визначали рівень задоволеності основними аспектами життя (метод «Колесо життєвого балансу», матриця Ейзенхауера), що в подальшому сприятиме усвідомленому вибору пріоритетів у досягненні цілей.

            Під час занять педагоги відпрацьовували навички управління власним часом  за допомогою практичної технології планування(групова робота «Причини дефіциту часу»); вчилися розставляти пріоритети  у житті, професійній діяльності, як досягати успіху; опрацьовували  техніки  тайм менеджменту («Поїдання слона», «Ковтання жаби» та «Швейцарського сиру», «Система 25 хвилин», «Pomodoro»);  здійснювали пошук додаткових ресурсів для досягнення   мети; навчалися, як планувати і створювати комфортні умови для саморозвитку.

           

Тетяна Нечипорук надала цікаві практичні поради, що  сприятимуть   ефективності у плануванні часу для реалізації поставлених цілей і завдань, отримавши задоволення від будь –якої справи.

 Проведений тренінг допоможе педагогам у майбутньому застосовувати набуті знання та навички  в організації та плануванні робочого часу як ключового фактору професійного успіху.