АНАЛІЗУЄМО, НАВЧАЮЧИ НАВЧАЄМОСЬ ТА УДОСКОНАЛЮЄМОСЬ

Автор | 27 Січня, 2022

25 та 26 січня 2022 року консультантом центру Ставінським Олегом Володимировичем  були проведені в онлайн- форматі засідання професійних спільнот учителів освітніх галузей «Суспільствознавство» та «Математика», під час яких модератор зустрічі проаналізував  результативність та типові помилки, яких припустилися учні під час ЗНО з математики та історії України у 2021році, надав організаційно-методичні рекомендації щодо якісної підготовки учнів до ЗНО – 2022,  результативність  участі учнів закладів загальної середньої освіти  у ІІ (міському) етапі та збірних команд Славутської міської ОТГ у ІІІ (обласному) етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, історії та правознавства у 2021/2022 навчальному році. Було відзначено високий рівень підготовки, заявлених до участі учнів-переможців обласного етапу олімпіад, яких підготували учителі математики: Зелінська В.І. (Славутська гімназія №3), Кривошия Т.І.  (ЗОШ І-ІІІ ступенів №1), Дубіна Т.С., Нечипорук Г.М. (НВК); вчителі історії Краля О.Є., Галіцька І.Л. (ЗОШ І-ІІІ ступенів №1) та правознавства Труфанова О.І. (НВК «СЗОШ, ліцей «Успіх»), Іванова Л.О. (Славутська гімназія №6).

Цікаво, змістовно та професійно презентували власний педагогічний досвід  «Роль візуалізації інформації у формуванні історичного мислення учнів»  Марчук О.В., вчитель історії та правознавства Славутської гімназії №5 та «Формування,  розвиток компетентностей учнів на уроках математики на засадах педагогічного коучингу» Дубіна Т.С., вчитель математики НВК.

З метою подальшого ефективного планування підвищення кваліфікації педагогічних працівників Олег Ставінський наголосив присутнім, що у закладці «Освіта упродовж життя» на сайті КУ «ЦПРПП» постійно  оновлюються бази даних  програм суб’єктів підвищення кваліфікації.