МИСТЕЦТВО БУТИ ПЕДАГОГОМ

Автор | 22 Січня, 2024

Відбулося засідання  творчої лабораторії вчителів інтегрованого курсу «Мистецтво», координувала роботу якого консультант Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Славутської міської ради Жанна Перуцька. Метою заходу було обговорення та обмін досвідом щодо ефективних методів взаємодії вчителів з учнями через зворотний зв’язок.

Жанна Перуцька презентувала  ряд перевірених методик і прийомів рефлексії, зокрема рефлексії настрою та емоційного стану, рефлексії діяльності, рефлексії змісту навчального матеріалу.

          Педагоги мали можливість ознайомитися   з можливостями сервісної програми Learnіngаpps.org, яка дає можливість використовувати вже готові вправи та створювати власні для засвоювання і контролю знань з різних тем інтегрованого курсу «Мистецтво».

 Під час практичної частини  учителі виконували   інтерактивні тести «Реставрація картини» за темами архітектура, живопис, музика, театр, скульптура, тощо та «Перевір себе» за темою кіномистецтво.

        У кінці засідання консультант презентувала каталог курсів підвищення кваліфікації у 2024 році з напрямку «Мистецтво», який стане у нагоді при коригуванні  індивідуального освітнього маршруту.