РАЗОМ ПЕРЕМАГАЄМО!

Автор | 10 Січня, 2024

09 січня 2024 року на базі Славутської гімназії №3 Славутської міської ради відбулося засідання професійної спільноти вчителів освітньої галузі «Фізична культура».

Модератор зустрічі – консультант Комунальної установи «Центру професійного розвитку педагогічних працівників» Славутської міської ради Олег СТАВІНСЬКИЙ звернув увагу присутніх на проведення І та ІІ етапів всеукраїнських змагань «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ всеукраїнські шкільні ліги» у Славутській міській територіальній громаді серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році в рамках реалізації регіональної програми «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «Разом перемагаємо!». Цей проєкт – система регіональних спортивних шкільних ліг, які щорічно проводять на рівні школи, району, області та України. Їхня мета – збільшити частку учнівської молоді, яка систематично займається фізичною культурою і спортом.

Олег СТАВІНСЬКИЙ здійснив аналіз результативності участі команд закладів загальної середньої освіти Славутської міської територіальної громади у ІІ етапі Шкільних ігор серед учнів в рамках проєкту «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ зі спортом» у 2023/2024 навчальному році, а також презентував присутнім каталог курсів підвищення кваліфікації у 2024 році за напрямом «Фізична культура»

Не обійшлося й без практичної частини, яку з метою популяризації кращих освітніх практик підготував та провів вчитель фізичної культури Славутської гімназії №1 Славутської міської ради Руслан РОМАНЮК з аспекту застосування інноваційних підходів до викладання варіативного модуля «Волейбол»: методичні рекомендації та правила.