МЕТОДИЧНИЙ ДІАЛОГ З ПІДГОТОВКИ ДО НМТ-2023  З МАТЕМАТИКИ

Автор | 3 Березня, 2023

01 березня 2023 року відбувся методичний діалог «Підготовка до НМТ-2023 з математики. Підсумки проведення НТМ -2022: результати, типові помилки», спікером якого був консультант Олег СТАВІНСЬКИЙ. У ході зустрічі він звернув увагу присутніх на результативність та типові помилки, яких припустилися учасники НМТ-2022. Було наголошено на форматі проведення НМТ-2023,  його структурних та організаційних особливостях, а  саме: яким буде зміст завдань блоку НМТ з математики, його структура, зазначено, що кожному учаснику тестування буде надана можливість скористатися надрукованими довідковими матеріалами.

У ході діалогу було вирішено продовжувати ретельно працювати над шкільною програмою з математики, мотивувати учнів до самостійного тренування, використовуючи шкільні підручники, посібники для підготовки до ЗНО; тести ЗНО-ОНЛАЙН з математики за минулі роки; завдання з математики, згруповані за певними темами, які відповідають темам, передбаченим програмою; коментарі до тестів з математики минулих років, які надані провідними фахівцями з підготовки до тестування; онлайн- сервіси із підготовки до мультитесту.

Така підготовка допоможе не лише якісно повторити теми з математики, передбачені програмою, чи відпрацювати найбільш проблемні розділи, а також призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників.