ПОЗИТИВНЕ МИСЛЕННЯ – ЩАСЛИВЕ  ЖИТТЯ

Автор | 21 Лютого, 2023

16 лютого 2023р. на базі ЗДО №2 «Подоляночка» відбувся семінар-практикум «Формування позитивного мислення, як важлива умова підвищення стресостійкості і  самореалізації педагога» за участю психолога Комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»  Славутської міської ради Тетяни Нечипорук.

Вікторія  Яковчук (практичний психолог ЗДО №2 «Подоляночка») та Оксана Годованюк (практичний психолог ЗДО №6  «Золота рибка») презентували різноманітні шляхи профілактики та подолання  емоційного вигоряння.

Під час семінару-практикуму були обговорені причини виникнення емоційного вигорання та  розглянуті різні етапи та фази розвитку цієї проблеми. Учасники семінару відпрацювали  психотехніки на усвідомлення свого емоційного стану, розвитку самоусвідомлення, саморефлексії, самоаналізу, як необхідних складових здоров’я сучасного педагога. Практичні психологи дошкільної освіти отримали від колег  новий та актуальний досвід, який  зможуть застосовувати на практиці, та компетентні відповіді на свої запитання.