STEM – ОСВІТА В ДІЇ – ВІД ІДЕЇ ДО ВТІЛЕННЯ

Автор | 18 Травня, 2022

Щиро вітаємо Шкляр  Людмилу Миколаївну, головного спеціаліста управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради, учителя географії Навчально-виховного комплексу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів, ліцей «Успіх», яка взяла участь у  всеукраїнському заході «Краща STEM-публікація – 2021» та стала переможцем  і  відзначена ГРАМОТОЮ ІМЗО.

У конкурсі взяли участь 150 авторів. У  методичній  розробці Людмили  Шкляр Освітній хакатон “Технології доповненої реальності  як нова течія в індустрії STEM – освіти” розкрито актуальні технології  професійного розвитку  педагогічних кадрів у системі неперервної освіти, звернено увагу на змістові характеристики  інтерактивних технологій у навчанні дорослого. На прикладах деталізовано елементи інтерактивних  технології: майстер-клас, воркшоп, тренінг, хакатон, нетворкінг, наведено приклади  технологій  доповненої реальності.

Наукова розробка була представлена у  номінації «Підготовка педагогічних кадрів та освіта дорослих», за напрямком  «Розвиток професійної компетентності фахівців STEM – освіти у системі неперервної освіти» та буде опублікована в науково-педагогічному журналі «Проблеми освіти»,  у журналах видавництва «Шкільний світ».