У фокусі освітньої діяльності – інновації

Автор | 19 Лютого, 2021

У лютому 2021 року  відбувся семінар    заступників директорів  з навчально- виховної роботи закладів позашкільної освіти міста, у ході якого розглядалися стратегічні завдання  модернізації позашкільної освіти та  педагогічні методики впровадження  інноваційних технологій у навчання і виховання.

У своєму виступі модератор Перуцька Ж.І. проаналізувала роботу позашкільної освіти міста Славути та зауважила, що методична робота в таких закладах  проводиться планомірно, системно і на достатньому рівні.

Оскільки  сьогодення потребує інновацій і в методичній роботі позашкілля, то Жанна Перуцька презентувала  учасникам семінару сучасні технології професійно-творчої взаємодії, такі як-от: методичний хакатон,   едьютеймінг,  ІКТ.

Впровадження нових форм методичної роботи дає можливість скоординувати реалізацію освітніх проєктів, визначити перспективи діяльності, неформально обговорити питання щодо шляхів актуалізації змісту, методик і технологій освітньої роботи, презентувати авторські методико-педагогічні доробки.