Семінар заступників директорів з виховної роботи та керівників роїв

Автор | 11 Лютого, 2021

Дев’ятого лютого 2021року відбувся  семінар заступників директорів з виховної роботи,  виховників роїв, учасників  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)  закладів загальної середньої освіти, модератором   якого була  Перуцька Ж.І., консультант КУ «ЦПРПП». У ході  заходу учасниками  проаналізовано  нормативно- правову  базу  проведення    Гри у 2021році, обговорено виховний аспект, який втілюється через самовиховання в роях, самоврядування  в первинних осередках Гри, участь у наметових таборуваннях,  у змаганнях і заходах національно- патріотичного військово-спортивного  та громадянського  напряму.

Виховникам та організаторам  Гри  запропоновано ряд заходів, які варто проводити під час осіннього, зимового  та весняного таборувань, готуючись до міського  етапу.

Жанна Перуцька ознайомила присутніх  з орієнтовною програмою  фінальної  Гри та надала рекомендації щодо проведення окремих етапів змагань.     Учасникам семінару надано консультацію щодо підготовки та участі  роїв  джур, молодих козаків у  Всеукраїнському онлайн- конкурсі ватр     « Слава героям» та « Україна назавжди», який триватиме до 01 травня та 01 червня 2021року відповідно.

Спікер Лук’янчук  О.В., директор Дитячо-юнацького центру туризму та екологічної роботи, ознайомив з особливостями гри Страйкбол, яка є нововведенням  у програмі проведення Гри.      Отже, підготовка до фінальних етапів Гри триває. Сподіваємось продемонструвати свої здобутки  у травні та червні під час таборувань.