Вчителям предмету Основи здоров’я

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [442.75 KB]

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.47 MB]

ЦІКАВІ ПРАКТИКИ

МОН надало переліки літератури та програм, рекомендованих у 2021/22 навчальному році У Міністерстві освіти зазначають, що переліки рекомендованої літератури і програм доповнюватимуться новими назвами та оновлюватимуться з урахуванням терміну дії грифів, наданих літературі та навчальним програмам.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/16NyRYEKgeQ4T5BE68La-s2gn0q2MPyIWSWx-Vdw-zmA/edit#gid=1729608695 – перелік підручників для предмету основи здоров’я

https://www.schoollife.org.ua/usi-uroky-osnovy-zdorovya/

Методична скарбничка
 
ВЖР посібник теорія
ВЖР початкова школа теорія
ВЖР тренінги 3-4 клас
ВЖР тренінги 5 клас
ВЖР тренінги 6 клас
ВЖР тренінги 7 клас
ВЖР тренінги 8 клас
ВЖР тренінги 9 клас
ВЖР тренінги 10 клас
Навчальні програми 5-9 клас

 

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [443.72 KB]

В Україні презентували онлайн платформу Learning Passport, на якій буде акумулюватись у вільному доступі корисний та якісний цифровий контент для вчителів.

          Над створенням контенту для платформи, який може бути застосований для організації як дистанційної, так і змішаної форм навчання, працювали Міністерство освіти, Український інститут розвитку освіти та ЮНІСЕФ.

        За словами заступника міністра освіти з питань цифровізації Артура Селецького, платформа Learning Passport стане додатковою підтримкою для проєкту «Всеукраїнська школа онлайн».

«Освітяни зможуть застосовувати матеріали з Learning Passport як допоміжні до програм, що створені в межах ВШО. Матеріали можна буде адаптувати, а також створювати на їх базі власні уроки. Це дасть змогу вчителям бути більш гнучкими в організації освітнього процесу, зокрема під час дистанційного навчання, та враховувати потреби учнів»- Артур Селецький

    Весь контент на платформі розміщуватиметься в розділах «Бібліотека» та «Освітні курси». Серед контенту можуть бути навчальні відео, презентації, ілюстрації, а також інтерактивні вправи, онлайн-курси, підручники, посібники тощо.

      Експертну оцінку навчальних матеріалів перед публікацією здійснюватиме Український інститут розвитку освіти. Рамкові вимоги до матеріалів можна знайти на сайті інституту за посиланням.